Skogenracing - End of Summer 2013! 31/8 Jul 10, 2013 av Skogen Crew

Vi tänkte slå på stort och anordna en heldag i Skogenracings tecken på lördagen den 31/8.

Vi inleder med att träffas ute på Råhällan i Hagsta ca 3mil norr om Gävle där vi ordnar en flerkamp, detta kommer ske på avlyst bana som vanligt och varje gren kommer bestå av en stege där man möts två och två och det är först i mål som vinner, vi ska försöka ordna något lämpligt pris till vinnaren men återkommer i det

1. Streetracing 18m (60fot) (kommer arrangeras av ett välkänt Gävle gäng)

2. Konbana

3. Teknisk bana

4. Peoples choice, alla som är på plats får rösta på det åk dom gillar mest, vi kommer ha listor framme så det går att skriva upp sin favorit.

Givetvis kan ni delta med en vanlig bil, behöver inte vara någon speciellt

10:45 Förarmöte
11:00 Börjar körningen
16:00 Avslutas Körningen (fri körning om det blir tid över)
Se till att vara i tid ni som ska delta! Publik är välkomna men parkera smart och kör försiktigt!

Vägbeskrivning från Gävle hållet: Åk E4 norrut, vik av mot hagsta, ta vänster mot Ockelbo sen direkt vänster där det är skyltat Råhällan. Kör på vägen lugnt och försiktigt par km så kommer planen på vänster sida


---------------------------------

Vidare när vi lekt av oss på Råhällan så blir det liten paus för alla sen kör vi igång årets sista bilträff kl 19 på nya Rusta parkeringen som är direkt vid södra avfarten till Gävle. Givetvis kör vi lugnt till och från platsen! Vill absolut inte se att någon åker runt och börnar osv.

Våra glada grabbar från GSR kommer också finnas på plats för lite mer trevligheter på kvällen om intresse finns och alla sköter sig.


Hoppas på bra väder till dess och nu när vi är ute i god tid ser vi fram emot massor av bilar på träffen och god stämning. Kika under skogenracing forumet eller på vår Facebook sida för mer info.

Tillbaka